Bröllopsresa till Mauritius – bästa sättet att börja livet som gifta på

Bröllopsresa till Mauritius, det finns knappast något bättre sätt att börja livet som gifta på. Mauritius är en av världens mest populära bröllopsresedestinationer av flera skäl. Ön är lugn, vacker, vänlig och väldigt romantisk.

Bröllopsresa Mauritius

Solnedgångarna är ofta spektakulära och det är sällan trångt på stränderna, varken dagtid eller i skymning. En promenad i sanden, hand i hand, blir aldrig så fin som här.

Om du funderar på en bröllopsresa till Mauritius finns fler olika sätt att göra det på. Ett flertal svenska researrangörer erbjuder upplägg för bröllopsresor till ön. Emerald Travels. Lime Travel, Indcen och toppafrika.se är några av de svenska resebyråer ni kan vända er till.

Bröllopsresa till Mauritius
– boka på egen hand

Men du kan också enkelt boka på egen hand. Hotellen är vana vid bröllopsgäster och ser till så att ni blir väl omhändertagna även om ni bokar resan själva.

Se bara till att nämna att ni reser på bröllopsresa! Det kan enkelt göras i samband med bokningen även om ni använder en fristående bokningssajt som Hotels.com, Expedia eller Booking.com. Skriv bara ett meddelande i fritextrutan för speciella önskemål, som brukar finnas när bokningen görs.

Anledningen till att du bör boka med en hotellbokningssajt är enkel: det blir nästan alltid billigare än om du går via en resebyrå.

Vi har valt att samarbeta med Hotels.com, av flera anledningar. Priserna är bra, avbokningsmöjligheterna ofta generösa (men kolla innan du bokar, det varierar från hotell till hotell) och det finns en svensk kundtjänst att ringa om något blir tokigt.

Hotels.com är dessutom den enda hotellsajt som har ett bonusprogram. Bor du tio nätter, får du en gratisnatt.

Alla hotell på Mauritius hos Hotels.com hittar du här.

Hotell för bröllopsresan

När du ordnat hotell är det bara att boka flyg till Mauritius. Använd en flygsajt som Flygresor.se, Momondo eller Skyscanner så du vilka alternativ som passa dig, beroende på avreseort och datum.

Så. Vilket hotell ska du välja? Priset är en viktig faktor, Mauritius kan vara en dyr ö. Här listar vi våra favoriter. Hotell som är prisvärda, romantiska och passar perfekt för en bröllopsresa:

 

(Sidan uppdaterades 2018-10-03)


Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.